Cu fiecare întălnire pe care o avem cu cei din Huedin simt că au din ce în ce mai multă încredere să ne vorbească despre problemele lor. De data aceasta împreună cu deputatul Viorel Băltărețu și consilierul județean Cătălin Sălăgean, am încercat să acoperim cât mai multe spații publice unde se strâng oamenii: pe stradă, în parcuri, la piață, în fața blocului…
Mulțumim consilierilor noștri locali, Marius Ciota și Anamaria Nicola, care sunt la curent cu toate nevoile oamenilor și se implica trup și suflet. Majoritatea chestiunilor țin de administrația locală, așa că noi, ca parlamentari, încercăm să-i strijinim în relația cu instituțiile naționale.
Iată câteva din solicitările huedinenilor:
?‍?rezolvarea problemelor câinilor vagabonzi
?lucrările de infrastructură prost făcute
?eterna problemă a salubrizării
Cea mai mare nemulțumire acum este legată de cei 50 de bani?, compensația oferită de Guvern, la prețul combustibilului. „Bătaie de joc”, a fost expresia cea mai des auzită.
În perioada următoare, consilierii locali USR PLUS vor continua să insiste cu soluțiile pe care le-au ridicat în consiliul local la aceste probleme și au tot sprijinul nostru.