? ?? Ieri m-am alăturat echipei formată din consilieri locali și județeni, respectiv membri USR PLUS și am ieșit la discuții față în față prin câteva parcuri din cartierul Între Lacuri din Cluj-Napoca. Săptămâna trecută am schimbat păreri cu cei din Mănăștur.
? Cea mai frecventă nemulțumire și, în același timp, frustrare a oamenilor ține de lanțul de scumpiri generalizate și de incapacitatea actualei coaliții de guvernare PSD-PNL-UDMR de a lua măsuri eficiente, favorabile cetățenilor.
? Și plan local încrederea în autorități scârțâie. Ieșirile nepotrivite ale dlui. Boc față de orice persoană care îl contestă, atitudinea de „singur pe plantație” și „fac ce vreau” se numără printre dezamăgirile politice ale clujenilor.
? Ce poate face USR? Să ducă mai departe cerințele oamenilor, neslăbind presiunea asupra PSD și PNL, nici pe plan național, nici pe plan local, pentru adoptarea unor măsuri corecte și necesare social și economic.
? Felicitări pentru implicare Alexandra Oană, Dinu Ionescu, Cătălin Sălăgean, Mihai Iepure, Ionuț Florea și tuturor colegilor din USR Cluj!