De vorbă cu oamenii la Cojocna.
De la sfârșitul sesiunii parlamentare am încercat să mă văd cu cât mai mulți clujeni pentru a discuta necesitățile locale, dar și problemele naționale și europene. Reacțiile la soluțiile propuse de USR PLUS sunt peste așteptări pentru că multe dintre ele vin după discuțiile cu oamenii.
?️ Există, desigur, nemulțumiri legate de starea drumurilor din comună, dar nu cred că există localitate în care să fi fost și să nu se plângă oamenii de infrastructura rutieră. Promisiunile sunt ușor de făcut în campanie electorală, drumurile se construiesc și/sau se repară chiar mai greu decât ar trebui în România.
? Aspectul pozitiv care ne-a fost semnalat este legat de implicare viceprimarului USR PLUS, Anca Marcu, care a coordonat mai mult activitatea în ultima perioadă. Oamenii apreciază faptul că sunt ascultați și că se depun eforturi reale de schimbare a lucrurilor.
? Mulțumesc și colegilor mei consilierii județeni – Ionuț Florea, Cătălin Sălăgean, Mihai Iepure – și celor locali din Cluj-Napoca și Florești – Dinu Ionescu, Dan Bitică, respectiv colegilor noștri din USR PLUS care au făcut parte din echipa ce a mers ieri la Cojocna.