? Traseul de weekend: Turda➡️Mihai Viteazu➡️Câmpia Turzii
De2️⃣ ani de când sunt parlamentar ?‍?? și mă întâlnesc cu oameni de peste tot din Cluj, aflu despre aceleași necazuri. În multe localități este ca și cum timpul ar fi stat în loc și administrațiile locale n-ar fi depășit faza promisiunilor de campanie.
?? Principala problema – drumurile – fie nu există, fie sunt într-o stare extrem de proastă, fie reparațiile pentru care s-au plătit bani sunt „de unică folosință”, după câteva luni devin impracticabile. ? Un exemplu concludent îl reprezintă drumurile din Turda.
? O altă nemulțumire întâlnită în toate cele 3️⃣ localități ține de mizeria din spațiul public: depozite ilegale de gunoaie la Turda sau mizerie peste tot la Câmpia Turzii, reclamată insistent de cetățeni.
? Împreună cu colegii din USR care au participat la discuții cu cetățenii – europarlamentarul Vlad Gheorghe, deputatul Radu Molnar, consilierii județeni Ionut Florea, Adela Dehenes și Mihai Iepure, consilierul local Balea Ioan – vom analiza fiecare caz în parte și vom stabili cum putem sprijini, fiecare din pozițiile noastre, rezolvarea unora dintre aceste situații.✅