Dragi colegi,

Cei care ați fost implicați la alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019 sau locale și parlamentare din 2020 mă cunoașteți din “celula de criză” a alianței USR PLUS la acea vreme – majoritatea apelurilor telefonice cu probleme din secțiile de votare ajungeau la mine pentru rezolvare. Din zecile de plângeri formulate pentru nereguli din campanie am ajuns cunoscută drept Oana Murariu – spaima BEJ-ului (Biroului electoral județean). Tot prin prisma experiențelor voastre de la acel moment, am întocmit MAPA DELEGATULUI în secția de votare – instrumentul cu care voi înșivă ați devenit temuți și respectați de colegii din secțiile de votare. Scriind aceste rânduri îmi amintesc cu drag entuziasmul și energia noastră colectivă de atunci.

Cei care sunteți mai noi în partid mă cunoașteți ca deputatul vostru de Cluj. În 2020 m-ați votat să vă reprezint în Parlamentul României și până acum m-am dedicat exclusiv mandatului încredințat pentru a avea cât mai multe rezultate cu care noi, USR, să ne putem mândri și să fim vizibili, într-o lumină pozitivă, în fața cetățenilor. Sunt un deputat căruia i se adoptă proiectele și amendamentele. Sunt deputatul invitat să semnez un proiect de lege atunci când se dorește ca proiectul să fie luat în serios. Sunt parlamentarul prezent la fiecare sfârșit de săptămână în județul nostru, discutând cu oamenii în audiențe și în multiplele deplasări în teritoriu.

Este timpul ca eficiența politică pe care am dobândit-o în ultimii 2 ani, abilitățile de comunicare și nivelul de notorietate aduse partidului să fie fructificate la maxim pentru a întări organizația locală. Desigur, acest lucru este posibil doar în echipă cu voi :)

Iată 3 direcții esențiale pe care le voi propune
în organizație de îndată după preluarea mandatului:

Ne-am implicat în politică pentru rezultate, pentru a sta fermi în fața provocărilor și a ne duce demni, cu iscusință, misiunea până la capăt – aceea de a schimba prin fiecare acțiune a noastră România. Am observat, pe parcurs, că este mai dificil decât ne-am fi putut imagina, însă cei pe care îi alegem ca lideri trebuie să dea tonul în materie de perseverență și verticalitate.

Dacă apreciați realizările din mandatul meu public, dacă vă simțiți reprezentați, voi da dovadă de aceeași dedicare și pentru USR PLUS la Cluj. În acest sens, am nevoie de votul vostru la alegerile care se desfășoară zilele acestea.

Și dacă vă întrebați din ce tabără sunt… sunt din tabăra celor care fac treabă.

Cu respect,
Oana Murariu

VOTEAZĂ ȘI TU!

OANA MURARIU - Președinte USR PLUS Cluj

Vă invit să vă alăturați grupului „Susțin OANA Președinte”

pentru a putea ține legătura, detalia procedura alegerilor și posta anunțuri legate de alegeri

Și ei o susțin pe Oana pentru Președinte al filialei Cluj

Vlad VOICULESCU

Vicepreședinte USR PLUS
Președinte USR PLUS București
fost Ministru al Sănătății

Ștefan PĂLĂRIE

Senator de București

Oana ȚOIU

Membru al Biroului Național USR PLUS
Deputat de București

Diana BUZOIANU

Deputat de București

Anca DRAGU

Vicepreședinte USR PLUS
Senator de București

Diana STOICA

Deputat de București

Alina GÎRBEA

Președinte USR PLUS Benelux

Victor ILIE

Deputat de Brașov

HAI LA VOT!