🚗 Traseul de weekend: Turda➡️Mihai Viteazu➡️Câmpia Turzii
De2️⃣ ani de când sunt parlamentar 👩‍💼📑 și mă întâlnesc cu oameni de peste tot din Cluj, aflu despre aceleași necazuri. În multe localități este ca și cum timpul ar fi stat în loc și administrațiile locale n-ar fi depășit faza promisiunilor de campanie.
🛣🚧 Principala problema – drumurile – fie nu există, fie sunt într-o stare extrem de proastă, fie reparațiile pentru care s-au plătit bani sunt „de unică folosință”, după câteva luni devin impracticabile. 🕳 Un exemplu concludent îl reprezintă drumurile din Turda.
😡 O altă nemulțumire întâlnită în toate cele 3️⃣ localități ține de mizeria din spațiul public: depozite ilegale de gunoaie la Turda sau mizerie peste tot la Câmpia Turzii, reclamată insistent de cetățeni.
🤝 Împreună cu colegii din USR care au participat la discuții cu cetățenii – europarlamentarul Vlad Gheorghe, deputatul Radu Molnar, consilierii județeni Ionut Florea, Adela Dehenes și Mihai Iepure, consilierul local Balea Ioan – vom analiza fiecare caz în parte și vom stabili cum putem sprijini, fiecare din pozițiile noastre, rezolvarea unora dintre aceste situații.✅